dimecres, 18 de febrer del 2015

Vive en una piña debajo del mar...Bob Esponja! ;)

Com que fins ara no havíem pogut quedar en aquest mes, en Claudio i jo, vam decidir reprendre les sessions amb una tarda de cinema. Hem aprofitat el dimecres ja que és el dia de l'espectador, malgrat això, la sala era pràcticament només per nosaltres, no hi havia gaire gent a la sala.

Hem vist la pel·lícula d'en Bob Esponja, jo coneixia als personatges però la veritat que mai havia vist els dibuixos, ell sí a la tv, per aquest motiu i com que hem hagut d'esperar una estona abans de que s'iniciés el film, m'ha estat fent un breu resum de les característiques de tots els protagonistes principals.

En Claudio estava força emocionat ja que era la primera vegada que anava al cine, mai havia entrat i m'ha fet il·lusió que fos amb mi el primer cop i el fet de demanar crispetes li ha fet riure. Cal dir que, no és la primera vegada que tots dos entrem a una sala, en alguna ocasió hem aprofitat el nostre temps junts per anar al teatre, que a aspectes estructurals i visuals ho ha vist molt semblant.
Quan hem anat al teatre, ha sigut assistint a les sessions de Rialles, que té una programació molt variada que ja varem estar analitzant per veure quina ens podria interessar veure. Considero que l'aprenentatge que fem quan anem al teatre és més ampli que, per exemple, el d'avui al cinema. la interacció entre personatges i espectados és més directa i això representa que hi hagi una certa participació durant el temps que duren les obres teatrals. Al cinema hem restat callats tota l'estona, tot i que en veu baixa comentàvem alguna escena de tant en tant.

Dit això i per concloure, ens ho hem passat genial! potser un altra dia repetim!

Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada